Με μαγευτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος οι ιδιωτικοί αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι προσφέρονται για την δική σας χαλάρωση. Περιποιημένοι κήποι, σε συνδυασμό με γοητευτικές πισίνες σε ένα θέρετρο που εκπέμπει κομψότητα και άνεση παρέχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις πρώτης κατηγορίας που μπορεί να χρειαστείτε, για να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας.

Είτε με την οικογένεια σας είτε με τον σύντροφο σας το ξενοδοχείο μας σας προσφέρει όσα χρειάζεστε για να περάσετε αξέχαστες διακοπές. Οι μικροί μας επισκέπτες θα απολαύσουν δραστηριότητες αναψυχής και να παίξουν στο παιδικό κλαμπ μας στο πάρκο δραστηριοτήτων. Οι ενήλικες μπορούν εξερευνώντας όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του πολυτελούς θέρετρου μας θα ανακαλύψουν από τις γαστρονομικές απολαύσεις στα διάφορα εστιατόρια μας αλλά και τη χαλάρωση και την περιποίηση στο φημισμένο κέντρο spa και ευεξίας που είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες μας.

Περιτριγυρισμένοι από στιλ καθώς μπορείτε να απολαύσετε ιδιωτικά τις διακοπές σας στον προσωπικό σας χώρο. Η εξατομικευμένες και εξαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες που παρέχονται από το προσωπικό του Lindos Imperial καθιστούν το ξενοδοχείο μας ως το ιδανικό μέρος να περάσετε τις διακοπές σας.

Δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις από τη διαμονής σας στο Lindos Imperial, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη εξασφαλίζοντας ένα υψηλό επίπεδο πολυτέλειας που δε θα βρείτε πουθενά αλλού.